Svar på kommentar

Skrivet 2009-02-11 @ 22:53:25
Hej!
När man tittar på dina bilder så får man fram bilden av en bitchig och falsk människa.Du har en väldig dömande blick som ogärna visar medlidande.Om en ful kille skulle komma fram till dig och tala om för dig hur snygg du verkligen är så skulle du vifta bort honom med ett hånleende.
Som tur är så har jag läst igenom din blogg och det visar sig att din kropp skickar ut en total fel bild av dig.Kan hända att det kan bli mycke bätte om du opererar dina söta fötter.

Kramisssssssssssssss


Jaa, jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska reagera. Min första reaktion var iallafall ett skratt, och ett glatt skratt (inte ett bitchigt). Folk som inte känner mig tror ofta att jag tittar snett på dem, t ex folk i skolan som vet vem jag är men vi hälsar inte eftersom vi inte känner varandra, men jag tittar verkligen inte snett på folk, det är ju riktiga dagisfasoner! Sen så vet jag att jag ser sur ut när jag slappnar av, det hör jag ofta. När jag skulle fixa nytt pass så var jag helt avslappnad på fotot men då skakade polisen bara på huvudet när han såg bilden och sa "Du... vi tar en ny bild, försök att se lite glad ut"
Och om en ful kille kommer fram och säger att jag är snygg så börjar jag bara fnittra och försöker ta mig därifrån innan jag blir tomatröd. Utseendet på killen spelar ju ingen roll. Och eftersom jag typ har haft pojkvän sen i åttan (var singel i kanske 10 månader emellan mitt ex och Sebbe) så jag har liksom aldrig hakat på när någon kille har raggat på mig ute, jag har alltid avböjt men på ett snällt sätt, det kan ju inte vara så enkelt för alla att gå fram till en främmande tjej och säga att hon är snygg och hur kul är det då att bli hånad? Då vågar man ju aldrig göra om det.
Har dock inte tänkt på att mina bilder får mig att framstå som bitchig... men smaken är som baken, delad :)   

På första bilden ser jag besatt ut, jag är alla bitchars morsa på den bilden men där slappnar jag bara av och råkade kolla upp precis när de tog kort. Men ser jag verkligen bitchig ut på de andra två bilderna?
Kommentarer
Postat av: Ordinär svenne

Det var faktisk bara en bild som blev bra.Tjejen som sitter bakom dig i slöja , gud vad snygg hon är.Hennes hår ser ju sagolik ut.

Dina vänner är en bra reflektion av ditt inre.Man behöver inte ens fråga dem, utan bara iaktta deras beteende.2009-02-12 @ 22:28:20

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0