Svar på kommentar igen

Skrivet 2009-02-13 @ 16:04:50
Nej men hörredu som kommenterar. Jag förstår inte alls ditt svar på mitt inlägg där jag svarade på din första kommentar.

Det var faktisk bara en bild som blev bra.Tjejen som sitter bakom dig i slöja , gud vad snygg hon är.Hennes hår ser ju sagolik ut.
Dina vänner är en bra reflektion av ditt inre.Man behöver inte ens fråga dem, utan bara iaktta deras beteende.


Hånar du mig eller Yousra (tjejen i slöja) ? Vilket som är ganska illa tycker jag. Den första kommentaren verkade ju ganska snäll ändå, det var liksom hej du ser bitchig ut men det är en felaktig bild av dig. Men nu förstår jag inte riktigt vad som händer. Det kanske bara var ironi redan från början?
Verkar iallafall som att du totalt har ändrat åsikt eller har kraftiga humörsvängningar. Det stärks ju ytterligare av att du första gången kallade dig för "Icke en vanlig Svensson" och nu kallar du dig för "Ordinär svenne"... ?
Och det där med mitt inre som reflekteras av mina vänner fattar jag ju inte heller. Julia ser ju ganske uttråkad ut, har jag ett tråkigt inre?
Haha om du försöker göra mig förvirrad så har du lyckats! :P
Kommentarer
Postat av: Dohhhhh

Jag har absolut inte hånat Yousra eller dig.Jag gjorde bara en tolkning av bilderna som du har lagt upp.Utseendemässig så är du faktisk väldig snygg.Och ja, dina vänner är en bra reflektion av ditt innre.Om du har valt någon som inte är rolig utan mer omtänksam så tyder det på att du uppskattar dem männskligare bitarna hos en människa och inte Krusty "The clown" egenskaper.Det var en väldig fin klänning, fast utan överdraget.

2009-02-14 @ 12:53:12

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0