Studentbal

Skrivet 2009-02-12 @ 17:06:11
Jag är så glad! Vi fick ett mail till skolan idag om att det ska anordnas en stor bal, förmodligen i globen, för ett trettiotal skolor och vår skola är inbjuden! Vi tackade ja till inbjudan på en gång eftersom vi ville ha bal på vår skola men folk visade inte tillräckligt med intresse för att vi skulle ta tag i saken. Ingrid har tjatat om en bal hela tiden, hon lär bli sjukt glad nu när den äntligen blir av.
För övrigt så fixade vi en hel del med studentkommittén idag och vi fick veta att studentlunchen kommer gå på ungefär 30.000 spänn, sjukt mycket mer än vad vi trodde. Men det ska skolan betala och inte studentkommittén, we hope.
Men de där priserna verkar lite skumma, till mösspåtagningen ska vi ha cider (alkoholfri) och någon bakelse till alla som deltar och enligt kökets prislista gick det på 17kr per person och det lät ju ltie dyrt. Vi satte oss ner och räknade lite och kom fram till att cider skulle kosta ungefär 2 kronor per person och bakelser går det ju att hitta billigt, om man köper massvis får man ju säkert rabatt också. Så vi ordnar nog fikat till mösspåtagningen själv för det där verkar ju bara skumt.
Såg på facebook att en kompis på en annan skola redan fått sin studentmössa, jag vill också ha! Jag måste dessutom töja ut min eftersom den ganska säkert kommer vara för liten.
Kommentarer
Postat av: sofia

va?! kan bli kul ju! :p vilka skolor?

2009-02-13 @ 07:57:38
Postat av: Sandra

Tror att alla stockholmsskolor är inbjudna och sen får varje skola välja om de vill vara med eller inte :)

2009-02-13 @ 16:08:06
URL: http://sandratheman.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0