Projektmåndag

Skrivet 2009-02-23 @ 13:20:03
Jag har inte skrivit nått i helgen men jag har inte orkat, jag har tagit igen lite energi och bara tagit det lugnt. Jag har storstädat mitt rum så att jag slipper tänka på det under lovet.
Shit vad det har snöat förresten! Jag och Sebbe skulle till Sebbes farmor på besök igår och bilen var ju täckt med snö och sen var det snorhalt på vägarna. Inatt så började de ploga utanför mitt hus och traktorer är inte så tysta och det blir inte värre av att plogen skrapar i asfalten. Kan det inte bli vår snart?
Min Peak-jacka är jättesmutsig på det vita vid dragkedjorna men jag kan ju inte tvätta den förrens det blir varmt för det tar ju någon dag för jackan att torka och i den här kylan vill man ha en rejäl jacka till hands.

Julia är på väg hem till mig nu, vi ska jobba med vårt projektarbete. På naturlinjen på thorildsplan så får man ingen tid till projektarbetet i skolan och det har vi klagat på väldigt länge. Vi läser redan tunga kurser och sen har vi en 100-poängskurs att göra på fritiden. Hallå om vi vill läsa kurser på distans så skulle vi kunna göra det på komvux, vi har ju valt att gå gymnasiet för att ha schemalagda kurser. Men det är härligt! Jag kan absolut inte rekomendera naturlinjen på THG.
Men nu ska jag städa lite i köket, så att jag och Julia kan plugga där, innan jag ska till tunnelbanan för att möta Julia som aldrig har varit här förut.
Hörs senare, jag lovar!


Sebbe sopar bort snön
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0