Nu ska håret växa!

Skrivet 2009-02-14 @ 23:30:26
Idag har jag vart och klippt mig och det blev ganska bra men frisören stylar alltid mitt hår så konstigt. Jag ser ut som receptionisten i monsters inc, hon med ormar i håret. Men efter att ha varit hemma och dragit lite i håret och plattat ut lockarna som hon gör längst ner så är det helt okej faktiskt. Håret blev lite kortare än beräknat men det var väldigt slitet och torrt sa hon och det är inte så konstigt med tanke på att jag fönar och plattar håret nästan varje gång jag duschar det utan att använda hårinpackningar eller värmeskydd. Nu har jag fått tummen ur arslet och köpt värmeskydd ett värmeskydd från Schwarzkopf som frisören visade mig. Nu ska jag ta hand om mitt hår så att det är fint till studenten!

Det var ju alla hjärtans dag idag och jag och Sebbe hade bokat bord på Vendetta. Efter det åkte vi hem hit till Sebbe och tittade på melodifestivalen, skriver lite kommentarer om bidragen imorgon.

Nu är jag trött som jag vet inte vad och ska krypa ner i sängen. Skriver lite mer imorgon och kanske lägger upp lite bilder eftersom vi fotade lite ikväll.
Godnatt!


Håret stod verkligen åt alla håll ett tag.
Bjuder på min knappt sminkade nuna och mina dubbelhakor (:
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0