Handla inte från Prispress!

Skrivet 2009-02-02 @ 13:21:57
Nu har jag hävt mitt mobilköp. Jag köpte ju en Sony Ericsson w760i från prispress.com någon dag innan nyårsafton. Mobilen kom hem till mig veckan efter men då var den DOA, Dead On Arrival, och på prispress sa de att jag skulle skicka tillbaka den och så skulle jag få en ny direkt. Jag fick tillbaka samma telefon, alltså inte en ny. Nu gick mobilen att starta men den hade varken svensk meny eller svenskt T9 som utlovas på deras hemsida. De bad mig ännu en gång att skicka tillbaka den och så skulle de skicka en ny direkt.
Enligt deras hemsida fanns mobilen i lager minst två dygn efter att de hade tagit emot den defekta telefonen men de skickade ändå ingen ny. Sen tog den slut i lagret och det har inte hänt så mycket på två veckor. Jag mailade förra veckan och frågade hur lång tid det skulle ta men jag fick inget svar så igår skickade jag ett mail om att jag är trött på att vänta på en fungerande telefon som jag betalade för över en månad sen och sa att jag ville häva mitt köp.
Fan va förbannad jag är. Nu vill jag inte veta av varken telefonjäveln eller prispress.
Handla INTE hos prispress! De brukar vara snabba på att svara på mail men ger inte så användbara svar och så försöker de lura sina kunder. Märkte att fler har råkat ut för liknande grejer när jag läste deras omdömen på prisjakt. Folk köper en telefon men får hem ett demo-ex som är ganska skadat.
Verkligen oseriöst att ens försöka lura på folk en defekt vara.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0