Efterfrågad på psykologin

Skrivet 2009-02-21 @ 01:26:58
Sofia och Elin läser Psykologi B som inviduellt val och de har samma lärare som jag hade förra terminen när jag lästa Psykologi A. Hur som helst så hade tydligen någon av eleverna frågat läraren om Sandra Ingel skulle läsa B kursen också. Elin hade hört hur en tjej frågade en annan elev det, tror att jag vet vem det är. Haha trevligt att man är efterfrågad av någon i skolan!
Jag läser vardagsjuridik och jag har redan lyckats tappa bort läroboken två gånger. Boken vi fick var en bok som vi fick behålla så jag är inte skyldig skolan några pengar för att jag har tappat bort den. Men boken är så liten så jag frågade läraren förra veckan om det fanns några böcker kvar eftersom jag hade tappat bort min och jag fick en ny på en gång. Inför lektionen i torsdags så upptäckte jag att jag hade tappat bort den nya boken också? Det är ju sjukt, den ligger inte hemma och inte i skåpet. Vem är det som snor mina vardagsjuridikböcker!?
Nej men det är ju pinsamt att tappa bort boken två gånger, jag måste storstäda mitt rum och dubbelkolla att den inte ligger här någonstans.
Men nu ska jag sova, godnatt!
Kommentarer
Postat av: sofia

haha inte frågat läraren :P

2009-02-21 @ 13:41:58
Postat av: Sandra

Aha :P Men vad skönt att det inte var läraren hon frågade, det hade vart lite too much :P Nu mår jag bättre, haha

2009-02-21 @ 14:02:07
URL: http://sandratheman.blogg.se/
Postat av: N

vad har du för betyg? går också på gymnasiet, fast första året. vad har du för tips till mig- för att uppnå höga betyg? :) kram

2009-02-22 @ 22:59:35

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0