1,5 sida projekarbete

Skrivet 2009-02-23 @ 19:07:33
Nu har Julia åkt hem och jag har renskrivit allt mitt. Man blir så besviken när man renskriver saker på datorn, det ser så lite ut. Då känns det som om man inte alls har varit så duktig men det tar ju faktiskt tid att läsa igenom fakta och sammanställa det i text. Så äh jag har vart duktig iallafall, jag har skrivit ungefär 1,5 A4 på datorn. Funderar på att ändra radavståndet till 1,5 så blir det lite mer och ser lite snyggare ut.
Nu får det räcka med projektarbete för idag. Nu ska jag plugga lite teori inför morgondagens teorilektion istället. Vi fick i läxa att läsa de 40 första sidorna och de sidorna har jag redan läst två gånger eftersom jag har läst halva teoriboken typ två gånger. Så det blir lite repetition istället och sen ska jag göra delprov ett som vi skulle göra.

Förresten så har jag lagt märke till att mitt hår är längre på ena sidan, och det är sjukt störande för jag tycker att det syns ganska tydligt. Jag har försökt att ha lika mycket hår på varje sida men det är faktiskt olika långt! Panik! Och det är inte för att jag håller huvudet snett för när det är lika långt på båda sidor så står jag med huvudet böjt åt ena hållet, så det är något som inte stämmer!
Men jag är glad ändå.


Ser ni skillnaden!? :O
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0