Vem ringde?

Skrivet 2009-12-07 @ 15:47:01

Åkte direkt hem efter jobbet, brukar sitta kvar och äta min matlåda, så nu har jag lite tid hemma. Det är rätt skönt att sitta kvar på jobbet faktiskt för då sitter jag bara och snackar och slappnar av, lite tid att bara andas. Hur som helst skulle jag klippa mig men min frisör jobbade inte idag så jag bokade en tid på lördag eftersom jag inte hinner i veckan.

När jag gick av tunnelbanan i kista såg jag att jag hade tre missade samtal från ett mobilnummer som jag inte känner igen. Jag är nyfiken på vem det var men jag vill inte ringa upp eftersom folk ringer fel till mig titt som tätt av någon konstig anledning. Samtidigt vill jag verkligen ringa upp utifall att det är någon som nappat på mitt cv på nått av alla de jobb jag har sökt. Hoppas att det ringer igen.

Jag missade samtalen för att jag satt och lyssnade på Timbalands nya skiva, den är faktiskt bra! Tycker inte om riktigt alla låtar men det gör man ju nästan aldrig på en cd. Mina favoriter är låtarna han gjort med Justin Timberlake och Miley Cyrus.

Timbaland feat. Miley Cyrus - We Belong To MusicKommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0