Smurfarna goes action

Skrivet 2009-12-29 @ 21:41:28
Marie smsade mig tidigare ikväll och föreslog att jag, hon, azim och sarhang skulle gå lite i stan på lördag och typ gå på bio. Haha för folk utifrån låter det ju som värsta dubbeldejten men herregud det är det absolut inte. Både jag och Marie har pojkvänner sen länge, marie flyttade tom från gotland för att få bo med sin. Och Sarhang vill gifta sig och azim.. ja han är ett case of his own om man säger så. Haha!

Men nu sitter jag inne och kollar på sf för att komma på någon bra film. Jag är sugen på att se avatar... mest för att den finns i 3D och jag vill testa det men den verkar faktiskt bra. När jag såg trailern första gången hoppade Sebbe av glädje medan jag suckade djupt och sa att jag aldrig skulle se den filmen. Blå jävla gubbar i ett fantasiland, jättespännande! Men trailern de spelar på tv är ju bättre, den verkar ju nästan lite sorglig haha. Jag kommer dö om jag sitter och grinar åt filmen med blå gubbar i ett fantasiland.

Ingen jäkla skräckfilm iallafall för om jag blir rädd kommer Azim mobba mig på jobbet varje dag tills jag säger upp mig och det är inte värt det!

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0