Jag är en actionfigur

Skrivet 2009-12-06 @ 22:19:39
Idag var dagen D, dagen vi spelade lasergame med jobbet. Vi spelade 40 minuter non-stop och körde på som bara den. Det var 30 pers som var anmälda men vi var bara 14 som kom. Dåligt tycker jag eftersom det var flera som inte fick följa med för att vi redan var 30 och sen dök de inte ens upp. Det var inga problem med pengarna för chefen sa att resturangen bjöd på det när vi bokade.

Vi var totalt fyra tjejer och resten killar så det var en jäkla fart. Gissa vem som vann hela skiten, jag! Jag såg att det stod "rank 01" på displayen på mitt vapen ganska tidigt under spelets gång men jag visste inte om det verkligen betydde att jag ledde. Mitt under spelet ändrades det till "Rank 02" och då jävlar satsade jag allt och kom upp på första platsen igen. När vi hade spelat klart och kom ut till receptionen med resultat tavlan stod alla killar och gapade "Sandra vann!?".

Det kändes jävligt bra måste jag säga. Jag fick lite astmaproblem i början men jag körde på ändå så jag var helt slut efter spelet, ont i huvudet och röd som en tomat i ansiktet. Jag orkade inte vara mallig, jag var bara tyst och glad. Sarhang påpekade att jag inte att sagt ett ord på flera minuter och undrade vad som var fel, hahaha. Men det var roligt som fan, jag gick all in och sprang runt som att jag var med i en actionrulle. Sprang korta sträckor mellan olika skydd och sköt på vägen för att täcka mig själv, satte mig på huk bakom hörn för att plötsligt hoppa ut och skjuta på fienden, duckade för att klara mig undan fiendes skott osv. Jag var helt galen!

Och äntligen fick jag och azim chansen att skjuta varandra! Han sköt mig 19 gånger och jag sköt honom 37 gånger! En gång låg jag ner på marken och sköt på azim som stod vid mina fötter och sköt mig mig. Han var för dålig på att sikta så jag träffade honom i den situationen. Så nu kräver jag fet respekt på jobbet, haha. Jag och azim hade vårt egna lilla krig en liten stund, vi sprang runt bland massa väggar och skydd och jagade varandra och jag skrek "DÖ AZIM, DÖÖÖÖ!" haha det var intensivt kan jag säga!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0