Hard work work

Skrivet 2009-12-10 @ 23:42:53

Slänger in ett litet (blev inte så litet som jag hade tänkt) inlägg såhär innan läggdags. Kan blogga mer imorrn kväll, alternativt lördag förmiddag. Det börjar bli tungt att jobba dubbelt nu, jag har kort stubin och gäspar hela tiden. På jobbet kommer det in dagisgrupper och skolklasser non-stop mellan tio och tolv, vafan hände med att ta med sig matsäck!? Seriöst! Och dessutom är alla barn tröga också, idag fick jag liksom nästa leka med dagisbarnen för att kunna ta betalt av dem. När jag bara sa vad det kostade reagerade dem inte, de fattade helt enkelt inte. Så för varje dagisunge var jag tvungen att hänga mig över disken, klistra på ett astöntigt leende och säga "Har du lite pengar till mig? :)" och då hajade de till direkt och räckte över sina sedlar med ett stort leende. När barnrushen var borta kom chefen och sa "bra jobbat Sandra". Vet inte om han var uppriktig eller om han sa det bara till mig för att jag verkade lida mest, haha.

Har fått mitt julschema och jag har fått en jävla massa tider jag inte har bett om, bland annat öppning v.52 (kl 06-15) men det går inte för jag jobbar fortfarande på posten då. Jag kan ju inte jobba 06-15 på donken och sen 17-23 på posten tre dagar i rad. Ska bli intressant att se vad jag får för tider nu istället eftersom jag förklarade att det är helt omöjligt för mig att jobba så mycket. Förra gången jag ville jobba extra under höstlovsveckorna fick jag en timme extra på två veckor. Nu ville jag inte jobba extra alls, typ, men har fått hur mycket tider som helst. Bland annat 11-20 på nyårsafton, hell no!

jaja godnatt, hörs imorrn. Jag har fått en present av "Dag som jobbar natt" på posten och så har jag opererat mig, mer om det imorrn!

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0