Happy meal är min starka sida

Skrivet 2009-12-01 @ 15:44:11

Är hemma från donken nu, ska åka till posten om ca 50 minuter. Den här timmen jag är hemma mellan donken och posten är den ända fritiden jag har nu. Bara så ni vet..

Idag var en förjävlig dag på donken. inom loppet av en kvart fick jag göra 23 happy meal. Varför kommer det massa dagis och äter på McDonalds? Jag var aldrig på mcdonalds med dagis eller skolan men nu händer det jätteofta att det kommer in sånna grupper på jobbet. På torsdag vet jag att det kommer in en stor dagisgrupp men de ringde igår och förvarnade oss. Det är helt okej när en grupp har ringt och förbeställt. Men igår och idag kom det in världens största skolgrupper som inte ringt innan och då blir det ju katastrof i både köket och kassan. De som var på rast idag fick avbryta den för att springa upp och hjälpa till, när jag kom till jobbet såg det ut som om det vart krig i personalrummet för alla hade släppt all sin mat och sprungit upp.

Det första jag fick göra idag var att vika typ 100 happy meal och lägga ner en star wars leksak i varje (yoda!). Chefen tittade på mig några gånger och jag undrade vad han ville och tillslut kom han fram och sa "Fan va snabb du är!". Det ska jag skriva in i mitt CV "är grymt duktig på att vika happy meal lådor"

Fick förfrågan om jag kunde börja kl åtta imorgon men jag vägrade, jag slutar ju på posten 23.00.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0