Eriks flickvän, gå av scenen!

Skrivet 2009-12-15 @ 08:41:22
Jag har knappt datorn påslagen i veckorna nu eftersom jag jobbar så mycket. Nu kände jag dock attjag var tvungen att blogga lite om en grej som jag inte kan släppa. Idol finalen, när Eriks flickvän kom upp på scenen! The Voice spelar upp det om och om igen på kanal 5 och det är så pinsamt. Jag tycker dessutom synd om Erik, där har han sitt moment och så står hon där och distraherar, sjunger med och dansar. Hon menade ju säkert inget illa men det såg jävligt illa ut. Som att hon ville ha uppmärksamhet och försökte få det till årets mest romantiska ögonblick i tv rutan.

Något som är intressant är att Eva på mitt jobb var i globen och såg det hela live och när det var reklam i tv-rutan så sa de "Efter pausen kommer vinnaren att presenteras och då vill vi inte att några vänner eller släktingar kommer upp på scenen, speciellt inte mammor" De sa speciellt mammor eftersom de kan bli helt hysteriska. Tycker att det är synd att hon gick upp och stod kvar ändå. Pappan drog erik upp och han grattade och sen gick han av. Hade hans tjej gjort samma sak hade det vart lugnt men nu envisades hon med att stå kvar.

Jag tycker att det är lite småroligt att det finns facebookgrupper som "Eriks flickvän, gå av scenen!" men när man går in och läser beskrivningen av gruppen så framstår det som rena mobbingen. Hon fastnade antagligen uppe scenen och hade jättekul, men kunde inte någon annan ha hjälpt henne att gå ner? De kunde skicka upp pappan igen och låta honom ta med henne ner eller i värsta fall be någon vakt eller tekniker.

Kolla in det hela här. Kolla vid 2.57 när hon är på väg att ta honom i håret och han sliter bort hennes hand, haha!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hahaha, inte sett tidigare.. visst har jag hört om det, men aldrig brytt mig att kolla. Sjukt pinsamt, att hon inte skäms!?

2009-12-15 @ 23:54:20
URL: http://mbym.blogg.se/
Postat av: Elsa :)

Jag tycker också att det såg väldigt pinsamt ut!Vad jobbar du som ? :)

2009-12-20 @ 13:51:34
URL: http://elsssrosss.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0