Det är inte min kväll

Skrivet 2009-12-27 @ 18:04:06
Det är så jävla segt för mig att blogga nu eftersom jag skriver så sällan. När jag väl skriver känner jag att jag måste skriva vad jag har gjort under tiden som det har vart så tyst och sen har jag inte tid att skriva nått mer och efter några dagar kommer ett till sånt inlägg och min blogg blir bara skitdålig. Blir tokig på bloggare som bara skriver om vad de gjort under dagen, typ "Hej! Idag var jag på jobbet. Sen åkte jag hem och tittade på tv. Sen ringde en kompis och det var roligt. Sen åt jag mat. Hejdå!" Värdelöst!

Jag var ute igår och i förrgår, alkisvarning I know. Idag var det meningen att jag skulle ha fikat med Malin och en barndomskompis. Malin brukar träffa fyra barndomskompisar som har flyttat från Akalla för många många år sen med jämna mellanrum. Jag kände tre av de där men den fjärde kände inte jag för att jag itne gick på deras dagis. Så de är liksom "dagiskompisgänget" men eftersom jag gick på ett dagis 100 meter längre bort så får jag inte vara med när de träffas. Haha det låter astöntigt men det är sant. Men igår sa malin att de skulle fika idag och undrade om jag ville med och absolut ville jag det, jag har ju inte träffat dem på flera år. Har snackat över datorn någon gång men aldrig träffats. Eller jo den ända jag har träffat är hon som jag inte kände. Hur som helst så körde Sebbe hem mig för nån timme sen och jag sa att det var lika bra om han åkte hem direkt sen för jag skulle ändå ut och fika och han skulle sova hemma. Men så ringde jag malin och de var redan ute och fikade, hon glömde höra av sig. Så nu sitter jag här framför datorn i mjukiskläder och mössa och är irriterad över att jag bad sebbe åka hem och så undrar jag varför malin alltid glömmer att höra av sig när dagisgänget är här. För det här är inte första gången det händer, men det är nog bara slumpen. Dessutom vill jag duscha eftersom jag var ute igår men det är så jävla jobbigt att tvätta håret, mina uggs är blöta och jag har ont i mina fötter, jävla skit. Well well nu ska jag ragga upp någon att shoppa med imorgon, mellandagsrea!
Kommentarer
Postat av: malla

en liten rättning. Vi hade inte redan fikat, vi hade försovit oss och sket i fikan eftersom det snart skulle bjudas på middag hos natta. Det glömde jag ringa och säga. :) men sorry för det. och btw visste jag inte att du ville haka annars. Men vi ska ut någon gång i sthlm så då ere bara säga till och haka! :D

2009-12-29 @ 19:51:01

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0