Vi blev 5 år igen

Skrivet 2009-04-02 @ 21:08:08

Så fort vi kom in på Tom Tits så blev alla 5 år gamla igen. Okej jag förstår att det är roligt att springa runt och kolla, det tycker jag med, men snälla kan man inte hålla sig i fem minuter och stå stilla och lyssna på ledaren? :P
Men vi hade roligt, det roligaste var spegelrummet och en rutschkana. Spegelrummet var mycket svårare än det på gröna lund, på grönan kan man titta ner i golvet och följa listerna men på Tom Tits var de smarta och hade satt lister överallt, så det såg ut som om det var speglar överallt om man tittade på golvet. När jag och Julia hade lyckats ta oss in och sen ut ur spegelrummet så hämtade vi Shahnur. Vi bad honom och blunda och så förde vi in honom och ställde honom i mitten av labyrinten (vi krockade en hel del med speglarna på vägen in igen), sen gick vi iväg så att vi inte såg honom mer än i speglarna och så sa vi att han fick öppna ögonen. Sen var det meningen att jag och Julia skulle springa ut därifrån för att Shahnur inte skulle hitta oss men vi sprang in i alla speglar och garvade som fan. Tillslut kom vi ut och stod och lyssnade på Shahnur som inte hittade vägen ut och sprang in i speglarna titt som tätt. Gud vad vi garvade, jag kunde seriöst knappt stå upp för att jag skrattade så mycket.
Den fanns en rutchkana också som var som de på badhusen, runda rör som går utanför byggnaden. Det var massa barn som åkte den och sen fick vi höra att vi också fick åka så vi sprang upp och ner precis som småbarnen för att åka om och om igen. Shit vad svettigt det blev.
Men jag har en liten film från första gången jag åkte rutschkanan. Det tar ett tag innan jag åker iväg för småbarnen bakom mig gav mig massa tips. Jag slog dagens rekord ;)

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0