Jeff Dunham goes Sweden

Skrivet 2009-04-09 @ 12:29:21
Jeff Dunham var så bra igår! Det var så sjukt mycket folk, vi blev jätteörvånade. Showen var på Kistamässan och de hade ställt upp en scen i ena änden av mässlokalen och sen var det stolar över hela golvet! Vi satt i mitten på andra parkett (det fanns fyra). Jag var rädd för att jag inte skulle tycka att allt var så kul men det var det! Han hade specialanpassat showen för just Sverige och drog massa skämt om svenska saker, jätteroligt! Jeff Dumhan och en kille som agerade som lite förband hade lärt sig massa svenska ord, det var coolt.
Det blev lite problem med tekniken i början av showen och innan Jeff skulle kommma ut på scenen så visade de ett klipp men det var fel med ljudet så det bara sprakade men alla satt och jublade ändå, sen var det några få som buade när klippet släcktes ner. Då tog Jeff micken bakom scenen och pratade som dockan walter och sa "We seem to have some tecnical problems back here. Apperently we have some fucking norweigans here." haha så kul, han skämtade massa om norskar. Idag ska han till norge, jag hoppas inte att han skämtar om oss svenskar då!
Mitt i showen så tackade Jeff alla som kom och tittade och han berättade att han hade hålt på i 20 år men först de senaste åren har han blivit så stor tack vare youtube och han hade aldrig trott att han skulle bli så stor. Så då jublade alla som galningar och applåderade och han sa att han nästan började gråta och alla fortsatte jubla. Man såg faktiskt att han var lite tårögd.
Han sa att det här var den första gången som han uppträdde för folk som inte har engelska som modersmål och han sa att han faktiskt inte märkte någon skillnad. Då tänkte jag, fy fan vad bra vi svenskar är!
I slutet av showen så tog han upp sin nya docka, Bubba J. Han hade tidigare frågat om vi visste vem Bubba J var och hela hallen jublade ännu en gång som galningar och Jeff blev jätteförvånad för filmen med Bubba J släpptes för bara någon dag sen.
Han var tvungen att använda fusklapp när han använda Bubba J eftersom han inte hade tränat in dem skämten. Det sjuka var att halva publiken hade sett den där filmen så mycket att de kunde replikerna, så de avslutade Jeffs meningar, haha snacka om att han blev förvånad. Så i slutet så stod han bara och garvade åt publiken med sin fusklapp i handen och sa "This is a weird show, I know!".
Det var skitroligt! Om han kommer till Sverige igen ska jag definitivt gå på den showen också! Biljetterna var ju en födelsedagspresent från Sebbe, tack så mycket!


Jeff Dunham och Achmed the dead terrorist
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0