Tom Tit

Skrivet 2009-04-01 @ 20:51:12
Imorgon ska vi till Tom Tits med klassen, jag är typ sjukt taggad. Tom Tits är skitroligt och när läraren frågade om vi ville åka dit så sa vi ju ja direkt, såklart man hellre åker dit än att ha lektioner. Sen fick vi veta att vi skulle dit på vår fritid eftersom det bara är halvdag imorgon pga utvecklingssamtal. Drygt. Men det jämnar ut sig för läraren ger oss istället ledigt från en fysiklektion och så slipper vi den sista labben!
De som har körkort ska iallfall ta bilen dit och bilarna som ska med är fullbokade. Jag ska åka med i Maffs bil tillsammans med Wikner, Nader och Kaiwan. Jag kommer ju vara galet pimp.
Jag funderar på om jag ska vara otroligt irriterande i baksätet (wikner har paxat framsätet) och sjunga dumma sånger hela vägen. En favorit är:
"Fiskebullen längtar efter haaavet, havet är en fiskebulles liiiiv. Och nu så är det slut på första veeersen, nu är det bara 99 kvar"
Haha den körde vi på vägen ner till Danmark med fotbollslaget när vi ville irritera det andra laget som vi delade buss med. Alla älskar oss.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0