Roadtrip!

Skrivet 2009-04-02 @ 20:37:08
Idag var vi då på Tom Tits med klassen. Det var ganska kul faktiskt. Det roligare var bilresan dit när vi åkte i tre bilar på led. Ett tag så körde vi tre på bredden på motorvägen, lite fult. Maff hade GPS så vi låg först och visade vägen för de andra. Maff bil har en taklucka som vi hade öppen och släppte in solen, och så hade vi självklart musiken på högsta volym och det var bara glada miner. Det var skitkul! Jag har kommit fram till två saker idag: Jag vill ha en bil med taklucka och så vill jag åka på roadtrip med klassen innan studenten. Har vart lite negativ mot det innan men fan va härligt det var.
Då och då körde de andra bilarna förbi och så pekade vi finger åt varandra och gjorde fula grimarser. Jag ägde alla genom att hålla upp min godispåse som vi delade på i vår bil, haha. Martin var värsta rolig, en gång när de körde förbi oss hade han vevat ner rutan och höll ut huvudet och lät tungan hänga ut ur munnen så att han såg ut som en hund, det såg sjukt kul ut!
När vi kom fram till södertälje käkade vi på donken, de har ett jättemysigt donken där med terass med utsikt mot en kanal.


Maff tog oss fram säkert


Det glada gänget i forslunds bil


Wikner skulle fixa nån CD från Danas bil innan vi åkte till donken
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0