Pyssel på G!

Skrivet 2009-04-17 @ 17:01:29
Imorgon ska jag till stan med AnnaMaria och Mathilda. Vi ska byta biljetter till våra studentskivor, kanske ta en fika och köpa ögonmasker. Det är ögonmasktema på två av skivorna jag ska på, bland annat Mathildas. Vi ska köpa någon billig skit på buttericks och sen köpa glitter och fjädrar på panduro och styla dem själva.

Jag har värsta bilden i huvudet om hur min mask ska se ut, men jag kommer aldrig kunna göra det så bra som det är i mitt huvud. Jag hade tänkt göra en rosa mask, men inte chockrosa utan lite mer cerise-rosa. Jag vill nog ha med lite svart också så antingen ska ja lägga svarta paljetter i ett mönster över det rosa glittret eller så sätter jag 2-3 svarta fjädrar på ena sidan. En annan version är också att den ska vara cerisefärgad på ena sidan och sen fejda över till svart på andra sidan. Hur snyggt som helst! Men men, vi får väl se vad jag lyckas åstadkomma, haha.. Kommer säkert bli katastrof.

Jag är orolig över att bli överväldigad av allt glitter inne på panduro och ha alldeles för svårt att välja vad jag ska köpa. Men men.. är man pysslig så är man.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0