plugghäst

Skrivet 2009-04-23 @ 18:32:49

Provet gick nog bra, blir iallafall godkänd. Det jobbiga med bioteknik är att det är så mycket detaljer i boken och ibland har vår lärare 1 X 2 frågor och andra gånger ska hon veta vad allting heter på latin. Dessutom skriver hon så kontiga frågor så jag måste alltid be henne komma och förklara vad hon menar men hon brukar inte kunna få mig att förstå. Sen så kommer ju typ bara 15% av allt man har pluggat in på själva provet och det är ofta sånnadär idiotgrejer som står i fotnoterna i boken.
Jag tycker att det är synd att betygen påverkas så mycket av vad man har för lärare för vår klass har tyvärr råkat ut för flera lärare som är totalt värdelösa på att lära ut, ge prov och betygsätta. Och det här säger jag inte bara för att jag inte har MVG i allt utan jag säger så för att det faktiskt är så.

Jag blev iallafall klar idiottidigt som vanligt och när jag reste mig glodde folk på mig och frågade "Är du redan klar!?". Ja jag är klar, jag förstår inte varför man ska sitta kvar i en timme och skriva ett ord i minuten. Jag svarade på de frågor jag kunde, hoppade över mvg uppgiften eftersom jag inte kan få MVG i den här kursen och så hoppade jag över 2-3 frågor som jag inte kunde/förstod. Finns ingen anledning att sitta kvar då.

Nu är det hemprov i Natur- och kulturmiljövård som gäller! Ska vara inne imorgon 12.00. Läraren har sagt att vi itne får skriva mer än 2000 ord, jag tror att det är lugnt! Haha.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0