Nu är jag sur!

Skrivet 2009-04-16 @ 20:47:42
Jag blir galen!
Ni såg ju min helvetesvecka. Nu har en lärare skrivit på fronter att det inte blir något prov på tisdag. Vi får ett hemprov istället som ska in på fredagen. Men förstör planerna mer! När ska man ha tid att göra hemprovet? Vi ska få massa uppgifter som vi ska göra med hjälp av alla de tre tjocka häften vi fick (otroligt tjocka). Vi får uppgifterna på tisdag, dagen innan projektredovisningen så då ska jag ju plugga inför det. Sen på onsdag kväll så ska jag plugga till bioteknikprovet som är på torsdagen. Då har jag alltså bara torsdag kväll på mig till de där uppgifterna som kommer ta längre tid än en kväll om jag känner den läraren rätt.

Det som är extremt dåligt är att man fick välja att göra provet imorgon eller på tisdag. Tänk på de som faktiskt har pluggat för att göra provet imorgon! Är det så schysst av en lärare att ställa in provet dagen innan, på en internetsida som många inte ens loggar in på?

Anledningen till att provet är inställt är för att den ena läraren är på Island och den andra läraren har fullt upp med att rätta kemi B slutprov. Och här kommer det patetiska: Lärarna säger att vi elever måste planera!
DESAMMA! Visste inte läraren att han skulle till island? Och hon planerade ju fan in slutprovet för flera månader sen.
JAG HADE PLANERAT! Men nu spricker ju mina planer eftersom jag ska göra en jävla massa saker samtidigt nästa vecka pga att de ställde in provet.
Lärare, lär er planera själva innan ni anklagar oss elever och säger att vi misslyckas för att vi inte planerar. Jävla idioter!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0