Min ögonmask är terapi

Skrivet 2009-04-18 @ 22:57:08
Nu sitter jag hemma hos Sebbe och är hög på limm. Jag har börjat pyssla med min ögonmask och jag köpte spraylimm så det är typ fullt med ångor i hela rummet.
Mitra hakade också med till stan så vi blev fyra stycken. Vi började på Buttericks och det var inte bara vi som skulle ha ögonmasker kan jag säga, måste vara ett populärt tema på studentskivorna för det var väldigt många fler där än oss som köpte masker.
När vi gick runt inne på buttericks så kom det ett TV-team och gick med någon liten pojke och spelade in TV. Hallå det är liksom redan trångt inne på Buttericks, två kameramän och massa folk med sladdar och mikrofoner gör inte saken bättre!

Sen drog vi till Panduro på Kungsgatan och där var det också massa folk som skulle köpa grejer till sina ögonmasker. Jag köpte mest av oss alla, men det var inte direkt oväntat. Jag köpte både svart och rosa glitter plus både svarta och rosa paljetter. Sen var det även jag som köpte spraylimmet men jag kommer få pengar från de andra tjejerna sen när jag överlämnar det till dem för det kostade en del. Att få arbeta med händerna är som terapi för mig och det behöver jag inför den kommande helvetesveckan så jag började med min mask redan ikväll istället för att göra den med de andra tjejerna nästa helg.

Jag körde iaf på min idé med rosa på ena sidan som fejdar över i svart, och det blev faktiskt bra!
Det som är kvar är att klistra på paljetterna och några svarta fjädrar men det kan jag kanske vänta med till nästa helg, lär behöva lite terapi då med.
Ni kommer bli förvånade över resultatet, det kommer bli übersnyggt!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0