Klänning, Elise Ryan

Skrivet 2009-04-16 @ 19:02:50
Jag var i sturegallerian igår och köpte en Elise Ryan klänning. Det stod mellan den här och en rosa men tillslut blev det den här för jag fick rabatt. Både klänningarna kostade 900:- och det är ju ganska mycket pengar så jag började med att köpa den här svartvita för den kan jag använda mer än en knallrosa. Men är rätt sugen på att köpa den rosa också. Klänningarna från Elise sitter så snyggt! Och de är tåliga också sa försäljaren, det går att slita och dra i dem utan att de går sönder.
Jaja det blev den här iallafall och jag fick den för 700:-, 200:- rabatt alltså... inte helt fel! Vet att den finns på nelly.com för 600:- men plus frakten så hade jag bara tjänat några kronor på att köpa den därifrån. Dessutom så har jag sjukt dåliga erfarenheter från internetshopping och hon i affären sa att just den där modellen var olika i storleken från klänning till klänning, därför tänkte hon inte köpa in några nya.
Ska bara korta banden lite och så blir den perfekt!
Gud jag måste åka och sola i helgen...

 
Kommentarer
Postat av: Zandra

Dom klänningarna är så snygga!!

Den satt skit bra på dig :)

2009-04-17 @ 00:11:42
Postat av: Anonym

Hej! vilken fin klänning! jag tar studenten nu i Juni och är ute efter en klänning!? vart hittade du den där ? på internet? går det att beställa? hade du den där på din student?Kram Emma

2010-04-12 @ 19:05:58
Postat av: Sandra

Jag hade den inte på min student men på en av alla skivor jag gick på! Jag köpte min inne på affären Elise i sturegallerian i stockholm. Annars säljs det några Elise Ryan klänningar på Nelly. Vet att den där finns i vit också och den skulle jag rekommendera inför studenten! :)

2010-04-13 @ 17:24:28
URL: http://sandratheman.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0