Kalas ikväll

Skrivet 2009-04-04 @ 13:31:24
Ikväll ska jag ha middag för att fira min födelsedag i förväg. Jag fyller år på tisdag och på onsdag ska jag och Sebbe gå på Jeff Dunham så jag kan inte dra ut då, så jag firar några dagar i förväg istället. Jag har hyrt en lokal eftersom vi inte får plats hemma hos mig allihopa. Det bjuds på tacos och sen drar vi vidare senare på kvällen.
Ingen säger vart de vill gå ut så jag föreslog infinity för jag har inte varit där förr. Så alla skrev upp sig på listan men alla som har vart där säger att det är dåligt men de kommer inte med några nya förslag. Nu har Sofia kommit med förslaget om en eventuell 22 års fest men vi är liksom 15 pers som ska med ut och det känns lite skumt att åka på någon främlings 22 års fest för att fira min 19 årsdag.
Jag blir lite irriterad för folk bara klagar. Vill de inte dra till infinity får de väl föreslå något annat för jag kan inte trolla fram någon ny klubb. Toxic vill jag inte gå till för där blir alltid någon utslängd och huset är så litet så om vi är 15 pers som går dit så är det fullt redan, haha.
Ne men det kanske löser sig, kanske inte... Aja jag måste bort till lokalen och klippa till dukar till borden. Hörs sen!
En annan sak som kommer irritera mig är om någon som har sagt att de ska komma inte kommer. Brukar ju alltid vara någon som gör det, förstår verkligen inte varför man inte kan höra av sig och säga att min inte tänker komma?  Men ingen har hört av sig än och nu är det bara några timmar kvar så man borde liksom redan kommit på om man har förhinder eller om man är sjuk.
Men förhoppningsvis så kommer alla.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0