Framtidsplaner

Skrivet 2009-04-13 @ 21:50:58
Nu är det bara två dagar kvar tills högskoleansökningen stänger. Jag har bara sökt apotekarutbildningen i Uppsala och logopedutbildningen på Karolinska. Jag vet faktiskt ingen annan utbilning som jag vill söka till, var inne på landskapsarkitekt på SLU ett tag men jag har fan inte läst alla helveteskurser som Kemi B, bioteknik, mikrobiologi osv för att designa grönområden. Nej nej.

Jag vill ha en yrkesexamen, jag vill liksom vara anpassad för ett speciellt yrke när jag är klar. Jag orkar absolut inte läsa nått kandidatprogram och sen ta en masterutbildning i typ biomolekylär kemi och sen välja vad jag vill jobba med. Om jag kommer in på apotekarutbildningen så kan jag typ välja mellan att jobba på apotek, sjukhus eller i ett labb sen.. och tre valmöjligheter är lagom mycket för mig.

Men nu sket sig ju högskoleprovet för mig så jag tror inte att jag kommer in på apotekarutbildningen i höst. Ska nog söka någon engelska kurs på SU om jag inte kommer in så att jag har något att sysselsätta mig med i denna finanskris. På apotekarutbildningen är typ allt på engelska så det skadar ju inte om man tar en extrakurs i det.

Men men... mina betyg räcker nog inte till och 0.8 var gränsen på högskoleprovet förra året men det är ju typ jättemånga som kommer börja plugga i höst så det kommer ju höjas.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0