Anlita inte jjmarketing

Skrivet 2008-09-25 @ 22:10:56
Okej nu ska jag informera er alla om vad som händer med företaget jjmarketing, men jag kommer kalla det jm nu för det andra är så långt.
Vi har haft kontakt med Jesper Owe på studentmäklarna som jag har nämnt förut, vi har bokat vår klasskiva med honom och det gick jättesmidigt så vi ville boka slutskivan med honom också. Jm fick på något sätt tag på Karros mobilnummer och ringde och terrade oss stup i kvarten. Vi nämnde att vi var intresserade att ha skivan på båten Patricia och den hade jm hand om. Sen skickade de ett helt häfte med andra lokaler som de hade. Sen ville de skriva kontrakt på en gång trots att vi inte ens hade fått titta på Patricia. De var inte speciellt trevliga i telefon heller och hetsade mest med kontraktet. Karro sa ifrån och påpekade att vi faktiskt funderade på andra lokaler än Patricia och därför kunde vi inte ge ett svar på en gång. De frågade vilka andra som vi var intresserade av och då nämnde vi Fellows men sa att vi skulle ta den från Studentmäklarna isåfall för det var dem som vi hade haft kontakt med om fellows. Vi pratade med Jesper och han sa att vi fick Fellows. En timme senare så har resturangchefen på fellows gjort "ett otroligt misstag" och det visade sig att fellows inte alls var ledigt den dagen vi tar studenten. Sen ringer jm och säger att de har fellows och att de har preliminärbokat den åt oss. Då är det allså jm som vart i farten. Då sket vi i fellows och tittade på andra lokaler med Jesper. Mango bar var väldigt fräscht så vi ville ha vår skiva där istället.
Vi skulle på en visning på Patricia med jm men de sköt upp det hela tiden och sa att de skulle höra av sig senare osv. Vi försökte hitta deras företag på nätet men det fanns ingenstans, det känns ju seriöst. De ringer dessutom oftast med privat nummer så det tog ett jäkla tag innan vi ens kunde kontakta dem, det var alltid dem som ringde.
Sen så frågade jm i telefon vilka lokaler som vi var intresserade av och då rabblade vi upp alla och även Mango bar. Dagen efter ringer Jesper och säger att ett annat företag hade kommit in på mango bar och langat upp feta pengar för handpenningen och då sket ägaren i Studentmäklarna. Sen ringer jm och säger att de har preliminärbokat oss på fellows, patricia och mango bar.
Vi vill inte skriva något avtal med dem för de är så jäkla skumma och de visar lokaler som de inte ens själva har vart i förut. Sen jm kom in i bilden har allting bara gått utför. Men vi har kommit fram till att vi hellre tar en "tråkigare" lokal med ett schysst företag än en flashig lokal med några skummisar.
Just nu så vill jag bara ringa upp jm och be dem att dra åt helvete och skälla ut dem riktigt ordentligt, vi vill inte ha med dem att göra.
Jesper vår räddare i nöden har iallafall letat upp en ny lokal åt oss som han tror passar så jag ska träffa honom imorgon och gå på en visning. Säger inte vilken lokal det är förrens det är helt klart med papper och allt för det skulle ju vara så jävla typiskt om jm fick nys om det också. Så det är hemligt tills det hela är klart, vi har redan förlorat två lokaler.
En tanke som slog mig nu är att eftersom man inte hittar några svenska sidor om jm när man googlar så kanske man kommer in på min blogg nu när man gör det. Och det skulle ju vara bra, så att folk ser hur de beter sig.
Nu blev det här ett aslångt inlägg men det var viktigt tyckte jag, anlita studentmäklarna!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0