Smått irriterad

Skrivet 2008-09-25 @ 22:30:00
Är det fler studenter där ute som får hem en jäkla massa reklamblad från olika företag? Antagligen. Det känns som om det är lite sent att skicka ut såntdär nu för vid det här laget har väl de flesta redan kommit en bra bit på väg? Sen blir jag ganska trött på alla som verkligen slåss för att vi ska komma till dem.
De ringde från studentskiva.com igår ang ett mail som jag skickade till dem för en vecka sen och som jag avslutade med "hör av er fort!", en vecka är inte så snabbt. Då var det en kille som var väldigt på hugget:
Killen: Hej jag ringer om ditt mail du skrev om patricia.. hur går det?
Jag: Det har löst sig.. så det är redan avklarat
Killen: okej... ska ni ha någon klasskiva?
Jag: ja, men den är redan bokad och klar
Killen: Okej... någon annan fest?
Jag: nej...?
Killen: Ska ni ha ett studentflak?
Jag: Ja men det är också bokat och klart redan
Killen: jaha okej... men lycka till då.

Det är en tuff marknad, de flesta slåss för att få in bokningar. Bitr Rektor Linus kom till mig i matsalen och gav mig en lapp med tre nummer till några från ungstudent.nu som hade varit på skolan och försökt få kontakt med oss. Jag skulle ringa dem men Linus sa att det var upp till oss om vi ville ha hit dem till skolan eller inte.
Ringde upp dem när jag kom hem och först så trodde jag att jag hade ringt fel för tjejen jag pratade med fattade ingenting trots att jag flera gånger sa "Jag ringer från thorildsplans studentkommitté, jag fick era nummer av bitr rektorn för att ni hade varit på vår skola" och det var först när jag irriterat frågade "Jobbar du åt ungstudent!?" som hon kopplade. Sen så berättade hon att de vart på vår skola, som jag redan visste, och så sa hon att de hade frågat om de fick gå in på lektionerna och berätta om sin verksamhet. Rektorn hade sagt nej och tjejen jag pratade med lät allvarligt talat förvånad över det. Herregud vi har liksom skola att sköta också, trean handlar inte bara om fester. Och sen så sa hon:
Tjejen: Vi undrar om ni tänkt nått på studentskivor?
Jag: ja det har vi och min klasskiva är klar och det är snart slutskivan också.. men de andra klasserna vet jag ingenting om
Tjejen: Okej, det skulle vara jättebra om du kunde informera dem om oss :)
Jag: Det är tolv klasser som tar studenten i år på min skola? Jag kan inte göra mer än att lägga en lapp mer ert nummer i klassfacken och sen får de väl ringa om de känner för det.
Tjejen: Ja det skulle vara jättebra!
Jag har inte lagt deras nummer i klassfacken. De kunde väl iallafall ha med sig broshyrer till skolan? Och allvarligt, trodde de att jag skulle knalla runt till alla klasser och hålla föredrag om deras verksamhet och uppmana folk att kontakta dem. Det är väl deras jobb.
Jag blir bara väldigt trött på företag som inte fattar vinken eller som inte har någon koll alls. Så, nu har jag lättat på hjärtat :)
Kommentarer
Postat av: Sarah

haha jag vet hur det känns, jag är ordförande i min studentkommité och när alla drar i en och vill att man ska ge information till de andra klasserna också, då börjar man ibland undra hur mycket tid som de som ringer egentligen tror man har när man går sista året! :)

2008-10-19 @ 22:23:06
URL: http://menageatrois.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0