Tack damen i jakobsberg!

Skrivet 2008-09-23 @ 20:06:02
När jag kom till träningen idag så frågade jag plötsligt mig själv vart mitt SL-kort var. Vet inte varför men helt plötsligt så kändes det som om det var borta och jag vände upp och ner på hela min väska utan resultat. Lisen letade också igenom allt men hittade det inte heller. Jag hade tappat mitt nya pluskort... och det har ju inte alls gått lång tid på terminen!
Blev jättebsviken på mig själv och började genast fundera på hur jag skulle ha råd med ett nytt..
Tog upp min mobil och såg att jag hade ett missat samtal och ett nytt röstmeddelande. Då hade en snäll dam hittat mitt kort och lämnat det på Järfälla optik i jakobsbergs centrum. Tack vare att jag skrivit mitt mobilnummer på baksidan så kunde de ringa upp mig för att berätta att de hade det.
Mamma och Pappa kom och hämtade mig på träningen med bilen och så åkte vi dit för att hämta mitt kort, men de hade stängt. Så jag får åka dit imorgon istället.
Men tack gode gud för att det var en ärlig människa som hittade kortet och lämnade det hos optikern! Det finns ju många som bara skulle behålla kortet och använda det själva.
Hoppas att damen lämnade sitt nummer eller någonting så att jag kan ringa och tacka! Hon gjorde min annars så pissiga dag lite bättre.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0