Studentmössa

Skrivet 2008-09-10 @ 14:31:17
Vaknade imorse nästan helt feberfri. Jag hade 37,1 och det betyder frisk för de flesta men min normala temperatur ligger på typ 36,7 så det var lite förhöjd temp eftersom jag hade 37,1 efter en hel natts sömn. Pappa har jättelåg temperatur när han är frisk, kommer inte ihåg exakt vad den är men han har klar feber när han han 37 grader.
Men eftersom febern var lägre så åkte jag till skolan för att gå på mötet med studentkommittén. En kille från abc-gruppen var med på mötet och pratade om studentmössor i två timmar. Väldigt lång tid men oj vad kul det var, vi satt alla och drömde oss iväg till den dag då vi får våra egna mössor i handen. Men det finns så mycket att välja så jag blir ju helt galen. Först och främst så ska jag ha en flashig kokard med en fin sten. Grön är egentligen stenen som representerar natur men han sa att det inte är så många som bryr sig om det där. Den vanligaste är ju blå men den står för SP och TE. Eller han sa att El och TE har grå stenar men så står det inte på nätet. Men jag och karro blev lite sugna på hantverks-stenen för den är rosa! Jag vill iallafall inte ha grön, dumma naturlinje! Jag vill ha alla andra färger förutom grön! Röd, rosa, blå, lila eller vit... men vi har självklart grön. Sen vet jag inte vad jag ska ha för foder i mössan... tänker antingen ta Svergie eller norden. Svergie är som en svensk flagga och norden är svart... Och lugn, det går att skriva på det svarta fodret för de har tagit fram en guldpenna som fungerar bra. Det svarta fodret är nytt för i år sa killen och jag har för mig att det var hans idé så han var väldigt tänd på det svarta.
Juste, de har tagit fram en ekologisk mössa! Det ända som är snyggt på den är skärmen som är i läder istället för i plast. Vid tillverkningen av den ekologiska mössan så har de inte använt något blekningsmedel till bomullstoppen. Så den mössan är inte vit utan den har allvarligt talat samma färg som ekologiskt dasspapper. Jag tyckte bara att den såg gammal och skruttig ut. Visst är det schysst att göra en insats för miljön men jag vill inte betala massa pengar för en mössa som ser skitig ut.
Han ska komma tillbaka nästa vecka så skriver vi på kontraktet och så bokar vi in ett datum veckan efter för mössprovningen.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0