Studentmäklarna

Skrivet 2008-09-16 @ 21:58:27
Efter skolan åkte jag till Tekniska Högskolan med Sonya och Karro för att träffa vår kille Jesper från studentmäklarna. Otroligt trevlig och schysst kille det där, jag gillar honom. Jag tror att det var deras kontor vi var i... en lägenhet i ett såntdär gammalt knarrigt hus (som typ alla hus i stan är). När vi klev in över den knarriga tröskeln så kom det en liten chiuaua springandes med en jäkla energi. Haha jag trodde verkligen inte att den där välklädda killen med blonda slingor och ett colgate-smile skulle ha en chiuaua! Men Jesper stängde in den i ett annat rum så att den inte skulle "störa" oss.. Jag blir så ledsen när folk gör så, jag tycker ju så mycket om hundar! Men de flesta gör ju det av ren artighet och respekt, men enligt mig så blir det hela mycket roligare om hunden får springa runt och terrorisera.
När vi skrivit på kontraktet började vi prata om massa annat och om olika klubbar. Han bor tydligen vägg i vägg men någon klubb på Mariatorget så när han ska rasta hunden på helgerna så står det folk och pissar överallt på mariatorget, lite mindre trevligt.
Vi tycker om honom och han tycker om oss, han har sagt att vi är väldigt trevliga kunder. En annan sak som är bra med Jesper är att han kan skriva upp oss på olika gästlistor.. Han har många kontakter runt om i stockholm och har flera gånger sagt att vi ska höra av oss om vi vill bli uppskrivna någonstans, inte helt fel! Men han har också sagt lite skämtsamt att vi måste uppföra oss isåfall och inte komma aspackade och riktigt äckliga och så får vi gå före hela kön, det blir ju lite pinsamt. Efter mötet så konstaterade jag, Sonya och Karro att vi gärna hade suttit kvar där uppe i lägenheten och fikat lite med Jesper, haha snacka om att vi har skaffat en ny kompis.
Men jag rekommenderar Jesper Owe på studentmäklarna, astrevlig!
Kommentarer
Postat av: Festkungen

Bästa festfixarna i stan! FESTKUNGEN

2010-03-25 @ 16:49:02
URL: http://www.festkungen.se

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0