Parfym på nätet

Skrivet 2008-09-11 @ 13:47:16
Jag har lite mer än hälften kvar av min favoritparfym men upptäckte att det var den sista flaskan. Jag har alltid haft en extra oöppnad flaska på lager för att mamma åkt på kryssning med jobbet och köpt hem från tax-freen. Tänkte bara kolla vad den kostade för på kicks är allting extra dyrt så funderar på att köpa den på nätet. Gick in på parfymsidan som jag har en annons ifrån om ni har sett det.
50 ml kostade 389:- och tänkte att den måste finnas billigare någonstans så jag googlade. Kom in på kelkoo.se som alltid har billigare priser än i affären och såg att min parfym kostade 393:- där så då förstod jag att internetpriserna ligger runt 400. Men sen såg jag att den på kelkoo bara var 30 ml. Och den var liksom dyrare än vad en 50 ml flaska är på parfymsidan! Det är verkligen värt att titta runt på internet innan man handlar har jag märkt... man tjänar ju en hel del pengar på det. På min parfym tjänar jag 39% (beräknat på det rekomenderade priset).
Försökte hitta parfymen på kicks hemsida men den fanns inte med där. Men har för mig att den kostade ungefär 500-600:- där. Men blir lite nervös när den inte finns med på internet, tänk om den slutas säljas i butik snart. Min första parfym slutade tillverkas och det kändes lite jobbigt... jag tycker ju att det är så svårt att hitta bra parfymer. Så ska nog köpa in ett litet lager så att jag kan känna mig lugn, hehe.

Spara upp till 50% på din märkesparfym. Handla tryggt mot faktura!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0