Okända vägar

Skrivet 2008-09-05 @ 22:29:29
Idag har jag vart ute och övningskört i mörkret. Först så körde pappa hem till emelie för jag skulle lämna pengar till hennes mamma. Jag trodde inte att jag skulle få köra där eftersom han är så försiktig och nervös men så fort vi kommit till baksidan av emelies hus stannade han bilen och sa att jag skulle köra. Körde ingenting i barkarby, det var skönt för jag har tröttnat på det området. Körde genom jakan och sen runt viksjö och tillbaka till jakan. Sen körde vi ut på gamla enköpingsvägen (tror den heter så) den väg som man åkte innan motorvägen fanns alltså. Körde mot världens ända kändes det som och när vi vart ute i 1,5 timme och skulle vända hem så bad jag pappa köra. Jag var trött och det är så jävkla jobbigt att köra på okända vägar i mörkret med bilar, rödljus och andra lampor överallt.
Imorgon ska jag gå upp halv åtta och köra den vägen igen när det är ljust ute. Är inte så mycket bilar vid den tiden så det blir nog skönt.
Sebbe som är här får ligga och sova tills jag kommer hem igen. Han var förresten och klippte sig idag. Frisören klippte way more än vad hon skulle så nu har Sebbe en helt ny frisyr.. lite svårt att vänja sig faktiskt för hela hans ansikte har fått en ny form. Men det växer ut igen om ett tag så det är ingen fara... och vem vet, han kanske fastnar för den frisyren när han har vant sig. Ska försöka få ta ett kort på honom imorgon och visa.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0