Ny lokal + fotografering

Skrivet 2008-09-26 @ 23:08:45
Tittade på den nya lokalen idag med Jesper, ensam! Ingen annan ville följa med så jag fick åka dit själv. Kom dit en halvtimme för tidigt så jag satte mig på en bänk och pluggade, ganska trevligt faktiskt. Men jag blev så trött av det så sen kände jag mig allmänt trög och seg när jesper väl kom.
Men lokalen var bra, vi kommer med största sannolikhet att boka den. Jag ska ringa honom imorgon och säga att vi vill ha den när jag pratat med några fler i studentkommittén. Shit vad trött jesper måste vara på oss för han krigar som sagt för oss som han skrev i ett sms igår.
Vi hade förresten fotograferingen med studentkommittén idag. Haha fyfan vilket fult kort det kommer bli! För att se lite party ut så hade vi ballonger och serpentiner. Vi gjorde fula pannband av serpentinerna som vi hade mitt i pannan och såg ut som riktiga hippies. Fotografen tyckte att det var ganska kul så han tog hur många kort som helst, han var mycket bättre den här gången! Sen fick se se korten också, fyfaaaan! Jag ser värst ut och så står jag som en säck potatis, men han skulle beskära bilden lite så vi får väl se hur det hela blev. De sista fotona så log alla överdrivet mycket som "Haha studentkommittén är skitkul!". Aja.. roligt var det iallafall. Sen gick vi ner till matsalen och käkade med serpentiner överallt och alla glodde på oss och pratade om oss.. men vissa verkade ana att det hade med fotograferingen att göra iallafall. De som inte fattade får förklaringen med skolkatalogen sen.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0