Negativ energi!

Skrivet 2008-09-25 @ 22:40:39
Det känns som om det varit för mycket negativt här på bloggen på sistone, men jag ska bara klaga lite till och sen kan jag skriva lite mer positiva saker imorgon? Yes bra då kör vi!

1. Jag har benhinneinflammation för typ tjugonde gången, jag orkar inte längre. Det är ingen mesig inflammation den här gången heller.. Varje steg smärtar.

2. Träningen idag gick åt helvete. En av tränarna utstrålade så otroligt negativ energi under en övning så att vi alla som var där blev irriterade. Jag fattar inte ens varför han är där om han bara ska vara negativ. Sen den nya tränaren kom så har han faktiskt inte sagt någonting positivt, han bara klagar.
Det kändes som om alla var irriterade när vi spelade match i slutet av träningen.

3. Det är fotografering imorgon med studentkommittén och jag håller på att få en finne på näsan, typiskt.

4. Idag på psykologin fick jag jobba med en otroligt jobbig tjej som ger mig bitchiga blickar varje gång vi möts i skolan, och vi har liksom aldrig pratat förut?

5. Mamma och pappa åker till mora imorgon och kommer hem först på tisdag. Med andra ord så betyder det att jag inte kommer få någon mat på väldigt länge. Någon som har lust att bjuda på middag? Gärna frukost och lunch också.

Sug in den negativa atmosfären och känn er lika bedrövliga som jag!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0