Mina besökare

Skrivet 2008-09-26 @ 23:42:27
Ni som lagt märke till min ruta till vänster lite längre ner på bloggen kanske har fattat att det är de senaste besökarna. Jag kan se vart besökarna kommer ifrån och om man trycker på live traffic map så ser man en världskarta med pluppar för varje besökare.. Ganska kul att jag har haft besökare från typ Kina, Italien, USA, spanien m.m.
Jag kan också se vilka sidor som besökarna kommer ifrån och om det är från google så kan jag se vad de sökt på. Det vanligaste sökordet är "sandratheman", oväntat eller hur? ;) Men ibland så har folk sökt på helt andra saker. Nyss såg jag någon som googlat på "blogg youtubeklipp lejonkungen roligt" och har då kommit in på min blogg. Haha hur gick det till liksom? Det kan vara ganska roande faktiskt. Såg förresten att någon hade googlat på den där IQ-test grejen som lurade folk på pengar och hade på så sätt kommit in på min blogg.
Jag tycker att det är roligt... och förresten så växer antalet besökare på bloggen. Har dubbelt så många trogna läsare nu än vad jag hade innan sommaren, det går sakta men säkert uppåt. Inte för att jag vill bli värsta granskad och känd men det är kul att det finns folk som vill läsa det jag skriver. Så thank you all!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0