Mardrömmar och snor

Skrivet 2008-09-11 @ 12:40:06

Jag drömde mardrömmar om de fördömda stundentmössorna hela natten. Det var en såndär jobbig natt när man bara ligger och halvdrömmer och inbillar sig saker och snurrar runt som en propeller i sängen. I drömmarna hade jag problem med att välja foder och kokard och sen försökte jag förklara allting för klassen för att vi skulle beställa mössor men ingen fattade någonting. Så vid klockan fyra blev jag riktigt irriterad och tog lite nässpray så att jag kunde andas ordentligt och sen kunde jag äntligen somna utan att tänka på mössorna.
Drog mig upp halv sju och gick på de två första lektionerna innan jag åkte hem igen. Psykologi är det ända som jag faktiskt tycker är roligt och det var den första lektionen och på naturkunskapen trodde jag att vi skulle jobba med ett grupparbete och jag ville inte lämna Julia ensam, men det var bara en vanlig lektion. Sen åkte jag hem vid lunch för det blev lite jobbigt med allt snorande och så har jag lock för öronen så jag hör allting lite konstigt.
Sen satt jag och snorade på tunnelbanan och längtade efter att få komma hem och snyta mig... jag vägrar att snyta mig på tunnelbanan, alla glor ju och så låter det äckligt. Så det var en riktig befrielse att få ställa sig i hissen upp till lägenheten och snyta sig. Bara så ni vet.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0