Körskola

Skrivet 2008-09-08 @ 16:44:31
Var inne på bilskolan idag efter skolan. Hörde att Erik skulle börja där och då tänkte jag att vi kunde börja på samma teorikurs så att vi har lite sällskap där på kvällarna. Karro fick nys om det och då ville hon också följa med så nu har vi skrivit in oss på skolan alla tre. Nu återstår det bara att jag lyckas övertala pappa som verkar tveksam och så ska jag få mamma och pappa att trolla fram 9200:- till mig. I paketet som jag ska köpa ingår det:
- 10 körlektioner á 1 timme och 40 minuter
- Teoriboken och körboken
- Syntest
- Övningspärmar
- 5 kvällar med tre timmars teorilektioner

Syntestet har jag redan gjort och böckerna har jag också. Men upptäckte att mina böcker uppdaterades senast 2005 och det har ju hänt en del sen dess så jag kommer nog köpa iallafall teoriboken också. Körboken lär inte ha ändrats så mycket. De har fräscha bilar på skolan också, Volvo S40 och Volvo C30, galet taggad på att köra en C30! Minutpriset för en körlektion ligger enligt vägverket på genomsnittet 11,70kr men på den här skolan är det bara 8,40kr och det blir en jäkla massa insparade pengar i slutändan.
Det började en ny teorikurs förra veckan så del tre börjar imorgon. Nästa börjar i slutet på oktober och det känns lite långt bort. Men man kunde hoppa in på t ex den tredje lektionen och sen i oktober läsa de två första som man missade.
Det hela låter väldigt bra och de är tydliga med priser och villkor. Det är en liten bilskola med en översocial dam i receptionen och sen en kvinnlig och en manlig körskolelärare som ska vara väldigt sköna enligt en annan i min klass som gått på den skolan. Det ligger vid thorildsplan också så det är ju skönt att det är nära skolan för då kan man boka in en lektion direkt efter.
Och eftersom det är en intensivkurs och lektionerna är så långa så bör jag vara redo för uppkörning när jag har tagit min sista lektion. Om jag tar en lektion i veckan blir det om tio veckor... woho!
Men det kommer säkert ta ett tag innan jag bokar min första lektion, hehe.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0