Jag beklagar sorgen

Skrivet 2008-09-29 @ 19:22:04
Gud så hemskt, jag kom in på en blogg som hette hjärttransplantation - min resa mot ett nytt liv och av presentationen fick man veta att det var en kille på 34 år som hade ett medfött hjärtfel och väntade på ett nytt hjärta. Han hade inte skrivit sen den 12 mars i år. Han hade en länk till sin frus blogg så jag gick in på den och det första jag ser är texten "Min man avled den 17 juli 08, endast 34år gammal, under en svår operation i väntan på ett nytt hjärta. Kvar är jag och våra småbarn. Hur går livet vidare?!"
Gud så hemskt, han var ju inte speciellt gammal heller. Kunde inte låta bli att läsa hennes blogg och bläddra tillbaka till juli då det hemska hände. Hon skriver om hur hon klarar av vardagen och hur barnen reagerade på sin pappas död. Det här är ett litet utdrag av det hon skrev dagen efter:
"Just nu känns allt som en mardrömm, overkligt. Det var inte så här det skulle sluta, det skulle vara jag och J tills vi var gamla. Nu är jag ensam, mitt livskärlek är död. DÖD.... hemska ord."
Jättehemskt, jag tycker så synd om dem. Hon måste vara så otroligt stark.
Och jag satt liksom och googlade efter recept på kycklingmarinad, men nu känns inte kycklingen så viktig längre.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0