Jag behöver ingen barnvakt

Skrivet 2008-09-21 @ 18:31:51
Gaaah jag glömde bort att ringa bilskolan idag för att boka en ny lektion. Så det betyder att de flesta tiderna är borta nu. Men ska gå förbi efter skolan för att se vad som finns kvar ändå... lyckades ju få en tid förra gången som jag ringde ganska sent. Och nu i veckan måste jag faktiskt ut och övningsköra med pappa, har inte kört på ett jäkla tag nu, två veckor för att vara exakt. Men jag har ju varit sjuk, trött och upptagen med plugg. Men en liten tur måste jag hinna med.. kanske kan köra hem från träningen.
Förresten så kom mamma in till mig idag och sa att jag skulle fråga körskolan om en förälder fick följa med på körlektionerna. Då hade de tydligen sagt det på Patricks handledarkurs att om man vill så kan man fråga skolan det, så att föräldern ser vad man lär sig och ser vad man gör för övningar. Nej, jag vägrar. Jag vill inte ha med mig pappa i baksätet när jag kör på en trafikskola.. då kommer han kommentera allting efteråt och sen kommer han leka "körskolelärare" när bara han och jag är ute och kör. Det finns ingenting som stör mig mer än folk som försöker göra och säga exakt samma saker som någon annan. Helt plötsligt så sjönk min ålder med typ 10 år. När jag tog gitarrlektioner från trean till sexan så var det samma sak. Pappa skulle med på varje gitarrlektion. Det var för att min gitarr kostade 3000:- och hade ett hårt fodral som var ganska tungt. Vem fan köper en gitarr för 3 lakan till en nioåring!? I sexan fick jag damp och önskade mig en billigare gitarr och ett mjukt fodral så att jag skulle kunna bära gitarren på ryggen, allt för att pappa inte skulle behöva följa med. I sexan var jag 13 år och då klarar man väl av att åka en station med en gitarr ensam.. och när jag fått min gitarr som kostade bara 1000:- och mitt mjuka fodral så frågade läraren retsamt "Jaha, så du har inte pappa med dig idag? ;)" Skitkul.
Så nej, pappa får inte följa med på mina körlektioner.

Btw så funderar jag på att önska mig en ny gitarr i julklapp, en lite mindre gitarr. Jag har kommit fram till att mina händer är för små för att spela ackord. Under de där fyra åren med lektioner pysslade vi mest med fingerspel så jag hann inte upptäcka mitt "handikapp" innan jag slutade. Och hur ballt är det att bara kunna spela fingerspel och läsa noter? Det är ju den som kan dra fram en gitarr och lira lite sköna ackord till en välkänd sång som får uppmärksamheten vid lägerelden, if you know what I mean.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0