Handla i god tid!

Skrivet 2008-09-14 @ 14:26:13
Nu har jag vart i kista och köpt nya skor inför vintern. Upptäckte för någon vecka sen att mina tygskor från Le Coq Sportif är trasiga i hälen. Inga större hål men tillräckligt för att det ska komma in vatten i skorna. Gick i en liten vattenpöl och helt plötsligt så var mina strumpor dyngsura och kalla, inte konstigt att jag är sjuk.
Men jag känner att jag var ute i god tid nu för en gångs skull, fick ett helt nytt par i affären. Jag brukar alltid få den sko som har stått ute i affären så den är lite större än den andra skon. En annan sak som är bra med att vara ute i god tid är att det finns så mycket att välja på. Om man ska ut och köpa skor mitt i vintern så hittar man ju nästan aldrig något. Det är samma sak med badkläder, försök hitta en snygg bikini i mitten av juli.. alla fina säljs i typ maj. Var ute mitt i vintern förra året för att köpa en mössa, det var ju nästan omöjligt. Så mössan som jag tillslut köpte är en riktig tantmössa och inte alls i den modellen som jag ville ha. Så i år ska jag vara tidig med att köpa mössa också!
Är iallafall rätt nöjd med mina nya skor, de är inte så höga men tillräckligt höga för att det inte ska ramla in snö i dem. De ser ut lite som om de tagit en låg sko och sen satt på lite mer tyg på.. Gillade inte det konceptet när det kom ut i början men nu har jag sånna skor själv... men jag tycker inte att det var så jättetydligt på dem här. Vissa skor ser ju förjävliga ut, som om de tagit ett par pumps och limmat fast benvärmare på!


Skor från DinSko, 449:-
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0