Goodbye playahead

Skrivet 2008-09-22 @ 21:58:02
-Nu är min dator fulländad, jag har installerat photoshop! Eftersom datorn i hallen gick sönder så tog jag det som vi hade på den datorn. Pappa ska ändå köpa den senaste versionen CS3. Genom mig dårå.. ordinarie pris är 7600:- men med min studentrabatt blir det bara 1900:-, det är bra rabatt!
Så i helgen kanske jag kan fixa till bloggen.. om jag orkar, det behövs en hel del energi för att göra det.
-Har ni förresten sett min nedräkning till studenten här uppe till vänster? Det känns långt kvar nu men plötsligt så kommer det bara att vara någon månad kvar.
-Har förresten "sagt upp mig" från PA-live, playaheads lilla reklamavsnitt på NRJ. Det går åt rätt mycket tid till fotboll, skola, körkort och studentkommitté-arbete så jag kunde liksom inte vara uppbokad till halv sju varje måndag för en inspelning på inte ens fem minuter. Jag var ju fast hemma, jag kunde ju inte gå hemifrån för att göra någonting annat utifall att de skulle ringa just då. Och de senaste fyra veckorna så har jag suttit hemma och väntat i onödan, de ringde inte. Och playaheads admins var i New York och hade inte heller koll på läget så då skulle jag få ringa växeln på playahead och nrj för att ens få veta om det skulle bli någon inspelning eller inte. Och jag kände att det inte riktigt var mitt ansvar och jag hade inte tid till att göra det där heller. Så jag sa att jag inte kunde fortsätta längre och nu har jag måndagarna fria för allt annat som måste göras.
Men de lär ju inte ha så svårt att hitta en ersättare... det var ju till och med folk som ville bli mina assistenter och hjälpa till med radion :) Så det där löser sig nog fint.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0