Förkyld

Skrivet 2008-09-09 @ 16:15:07
Jag har gått och blivit sjuk så nu försöker jag göra allt för att inte bli sängliggandes. Bara jag klarar av skolveckan så är jag nöjd, då kan jag vara sjuk i helgen. Det är Sebbe som har smittat mig, det är jag 100% säker på. Han ska förmodligen komma hit imorgon och då ska jag se till att göra honom mer sjuk än vad han redan är.
För en vecka sen sa Zandra att om man har opererat bort halsmandlarna så kan man inte få ont i svaljet längre, när man har ont i halsen så är det alltså inga problem att svälja. Men den teorin hann jag bara tro på i några dagar innan motsatsen bevisades. Jag har så otroligt ont i halsen så det är nästan så att jag vill leta fram de överblivna dundertabletterna jag fick efter operationen. Men såhär ont i halsen hade jag nästan varannan dag innan operationen men nu har jag inte haft det på nästan ett år. Halsmandlarna kanske har växt tillbaka, not.
Det är iallafall skönt att vara hemma nu, för det gör ont när jag pratar också och eftersom jag är rätt pratglad så innebar det stor smärta i skolan! Hoppas att det blir lite bättre över natten... men när det gäller halsont så brukar det ju bara bli värre över nätterna.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0