Pyramidresa!

Skrivet 2008-10-13 @ 22:22:20
Nu börjar hjärnaktiviteten sjunka och det börjar blir svårt med koncentrationen. Jag börjar gärna tänka på andra saker som är roligare än växthuseffekten och alla dess underrubriker.
En sak som är speciellt rolig att tänka på är sommaren. Jag och Sebbe började kolla på resor igår. Turkietresan bokade vi ju 6 månader innan vi åkte och då kostade den ungefär 6 lök per skalle med all-inclusive... Zandra köpte en sista minuten resa till turkiet och den blev faktiskt lite dyrare än våran. Så det lönar sig att boka i tid!
I sommar vill vi åka till Egypten! Eller jag vill jättegärna åka dit och kolla på pyramiderna innan de blir allt för trötta på turister där.. men de verkar redan vara jättemycket turister där men jag tror att det kommer blir ännu mer om några säsonger så jag vill passa på. Har för mig att alkohol är dyrt i Egypten och då passar det ju bra att åka dit med Sebbe för det är ju inte så att vi partar loss ensamma i hotellbaren. Men en 8 dagars resa i början av juni kostar typ 6-7 lök. Så nu ska jag hitta ett jobb så att jag har råd. Skulle vara ganska skönt med ett jobb över huvudtaget. Ska nog sluta med fotbollen till vinter så då får jag tid med jobb också.


Här är ett hotell som vi tittat på i Hurghada (Egypten)
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0