Tisdag kväll

Skrivet 2008-10-29 @ 00:09:32
Nu sitter jag hemma och väntar på Sebbe. Han är i stan med några kompisar och ska komma hit någongång mellan ett och två.
Emelie och Malin var här och så gjorde vi varm choklad och tittade på det nya avsnittet av Desperate Housewives. Sen drog Malin hem och jag och Emelie proppade i oss godis. Vi gick förbi LIDL och köpte jättebilligt godis. En superstor påse med gelébjörnar för 9.90:- var det jag köpte, jag ångrar mig nu för jag kommer aldrig äta upp det.
Men nu har Emelie dragit till sin kille och jag försöker fördriva tiden tills Sebbe kommer. Funderade på att träffa Zandra som var ute i jakan men det var bara en halvtimme tills sista bussen gick hem när jag kom på det. Vill inte be henne om skjuts hem heller, hon har ju precis fått körkort och det känns som om man utnyttjar henne då. Så nu sitter jag hemma och har tråkigt istället.. men man behöver väl ha tråkigt ibland.
Det blir mycket lättare sen när jag fixat ett eget körkort, med tanke på att det är så dåliga förbindelser mellan Kista och Jakobsberg.. då kan jag åka hem när jag vill utan att vara beroende av någon annan.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0