Blev de drogade?

Skrivet 2008-05-18 @ 23:17:28

Igår firade vi Sonyas födelsedag hemma hos henne på Ekerö. Shit vad stort hennes hus är, jag känner mig jättefattig som bor i en liten lägenhet. Hennes kök, alltså bara där man lagar mat var typ lika stort som mitt vardagsrum! Men det var verkligen asstort och så hade de stor tomt, sjötomt till och med och så hade de en egen brygga. De är bara fyra stycken i familjen också, vad gör man i ett så stort hus då? Jag är väldigt avundsjuk för huset var ju inte bara stort utan jättefint också.
Hennes föräldrar hade fullt upp med att laga maten när vi kom dit, jättetrevliga föräldrar. Så det var väl lite mingel som gällde innan den underbara middagen. Det bjöds på hemmagjord klyftpotatis, kyckling, kryddig korv, bea-sås, jättemycket sallad och baguette. Det var hur gott som helst och jag proppade i mig så mycket som jag kunde, såndär middag får man inte varje dag... iallafall inte jag.
Sen så var det bara att korka upp och starta festen! Haha. Alla från min klass höll till ute på verandan i början och pratade och drack lite, mysig stämning. Maff hade sin första fylla och satt och verkligen skrattade ihjäl sig åt allt som folk sa och då började ju alla vi skratta åt honom för att han var så himla rolig. Jag hängde med Karro och Linn under kvällen och vi körde lite "jag har aldrig" eftersom sanning eller konsekvens kortleken var för vågad. Det var massa grejer som "Klä av dig till bara underkläderna och sätt dig över en person som gruppen väljer ut och bli insmord med hudkräm" och "Hångla upp personen till vänster om dig." neeej tack, sånna där lekar kan man inte delta i om man har pojkvän och det hade vi allihopa så vi la bort den kortleken ganska snabbt. Sen gick jag iväg för att sjunga lite singstar, det gick inte så bra. När jag kom tillbaka upp så var Karro och Linn apfulla. De kunde knappt gå och skrattade massa men man märkte att det hade gått alldeles för långt. Vi gav dem massa vatten och sen tog jag med dem en och en till toaletten så att de fick kräkas lite, jag tvingade dem. Sen satt de och mådde skit tills klockan blev ett och då skulle vi gå till bussen för att åka hem. De kunde ju knappt gå så Sonyas pojkvän skjutsade mig, Karro, Linn och Linns pojkvän till bussen och så fick alla andra gå. Ännu en gång så blev jag kvällens mamma, min kväll slutade liksom med att jag sitter i baksätet på en bil med spypåsar och fylletrattar på båda sidorna.
Jag lånade ut min halsduk till Karro, jag lindade den runt hennes ben vid bussen för hon var så nedfrusen av någon anledning, den var inte så mysig när jag fick tillbaka den så den ligger i tvätten nu.. Bussen kom iallafall och alla kom med, jag ringde Erik och bad honom att komma till centralen och ta över Karro eftersom de bor åt samma håll. Hennes pojkvän slutade jobbet vid halv 3 inne i stan så han skulle köra hem henne sen så jag pratade endel med honom i telefon under kvällen och rapporterade läget. När Erik kom och löste av mig så åkte jag hem till mig med Sebbe som också var i stan redan.
Men alla kom hem välbehållna. På vägen hem var jag irriterad, det är så störande att folk inte kan behärska sig på fyllan.. och varför blir det alltid jag som får ta hand om folk? Men om någon blir sådär full så tar jag alltid hand om dem för någon måste ju göra det och om jag någon gång mot förmodan skulle bli sådär full utav någon anledning så vill jag ju att någon hjälper mig.
Karro ringde mig idag och tackade för hjälpen och berättade att hela kvällen är helt svart från att jag gick och sjöng singstar, hon fattar inte vad som hände. Jag tror att det är något lurt med det här, det verkar som om de blev drogade men alla som var där kände Sonya och verkade schyssta. Men jag var med Karro och Linn ända tills jag gick för att sjunga singstar och när jag gick så mådde dem bra. Jag drack två cider under kvällen och sen blev det stopp eftersom jag fick leka mamma igen.
Men visst låter det konstigt att de fick blackout sådär på bara några minuter och sen spydde hela kvällen? Väldigt läskigt också.

Kommentarer
Postat av: Linn

Jag vill tacka dig jättemycket för att du hjälpte mig där under kvällen, det var jättesnällt utav dig! Jag kommer inte ihåg så jättemycket heller... ganska så pinsamt. Jag vet inte riktigt vad som hände. Allt var hyfsat lugnt i början men sedan så spårade det ut en aning. Jag har haft ganska mycket ångest efter det här, kan inte ha varit kul för dig att behöva ta hand om oss sådär. Så återigen, tack så mycket för att du ställde upp :)

2008-05-19 @ 17:23:54
Postat av: Sandra Ingel

Haha ingen fara :) Skönt att veta att du mår bra, det var någon lurt med era fyllor..

2008-05-19 @ 21:53:52
URL: http://sandratheman.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0