Psykiska drömmar

Skrivet 2008-05-20 @ 19:54:00
Åt helvete med världen! Ännu sjukare imorse och det var riktigt jobbigt att ta sig upp. Något som itne gjorde saken bättre var att jag inte kunde somna förrens vid 02.00 och sen vaknade jag igen 04.30 och kunde inte somna om. Två och en halv timmes sömn är precis vad man önskar sig dagen innan ett fysikprov när man måste plugga häcken av sig. Det kändes som att jag feberyrade hela natten, och det hatar jag för man känner sig psykiskt störd. När man halvsover känner man sig också psykiskt störd fö då drömmer man endel och man är helt inne i drömmen trots att man vet att det inte är verklighet, ett exempel på en sån dröm som jag har haft är att det var spindlar i hela sängen. Den natten var inte rolig ska jag säga. Sprang upp ur sängen flera gånger och skakade sängkläderna och verkligen stirrade på det tomma lakanet och sa till mig själv "Det finns inga spindlar här, idiot!" men så fort jag la mig ner igen så fick jag för mig att dem var där igen, helt sjukt. Man blir så arg, man vet ju att det bara är en dröm men ändå så kan man inte sluta tro att det är sant.
Sen sov jag två timmar efter skolan, då drömde jag om att jag satt i lärarrummet och fick extrahjälp inom diverse ämnen... väldigt givande dröm.
Så nu sitter jag och försöker plugga fysik och räkna lite uppgifter men min bok är sämst och jag förstår ingenting, don't know what to do.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0