...om jag stoppade min k*k i din anal?

Skrivet 2008-05-11 @ 23:18:29
Nej guccimänniskan var ingen jag kände, bara ett äckel som killen från gbg som frågar om man vill sätta igång webcamen. Nu vill jag verkligen veta vart de har fått tag på min msn, usch var äckligt. Men det känns som om det är något lurt bakom det här, det lär ju vara en kille som sitter och försöker hitta villiga brudar med webcam.. men varför har man då en mail där man heter guccibabe? Låter det inte lite väl tjejigt?
Hoppas att det är någon som driver med mig för annars måste ju min msn stå på nån sida där det hänger massa äckel, men det känns ju i och för sig inte lika bra med ett äckel till "kompis". Men jag gissar på att det är samma person som adda mig idag och igår, för de skrev på exakt samma sätt och blev offline direkt som jag frågade vart de fick min mail ifrån istället för att sätta igång min webcam. Vem du nu än är, sluta.. gå in på funplanet om du vill hitta massa tjejer med webcam, där samlas alla idioter.
På tal om funplanet så var det typ värsta roliga sidan när man var liten med alla spel. Men sen var det typ bara pedofiler inne på chatten, man blir lite mörkrädd är man är typ 12 år och får upp en ny chattruta med frågan "cybersex?" från typ "kille35". Jag skojar inte, testa själv.. logga in på funplanet och gå in i chattrummet och döp dig till något i stil med "brunett17" eller någon ännu lägre ålder och sen är det bara att vänta någon minut innan det ploppar upp massa äckelfrågor. Jag visade det där för Sebbe för några veckor sen, en kille skrev "hej, vad skulle du göra om jag stoppade min k*k i din anal?" och då svarade jag att jag förmodligen skulle bajsa på den. Det var rätt roligt att driva med alla snusksurfare. Och Sebbe garvade en hel del åt allt konstigt som jag svarade kåtbockarna. Så go for it, sätt dit dem jävlarna! Man kan ju alltid skrämma skiten ur dem genom att efter ungefär fem minuter in i konversationen skriva något i stil med "Hej, jag heter Anders och jag är inte alls en tjej på 13 år utan jag jobbar mot barnpornografi på internet....." hahaha.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0