Nu har jag fotat klart för idag

Skrivet 2008-05-23 @ 21:13:30

Jag tog mig an mammas blommor.. ganska kul att leka med dem faktiskt. Fick till några tjusiga bilder men det skulle vara så mycket bättre med en systemkamera! Det går inte alls att göra exakt som man vill med autofokusen, det är coolare att kunna ställa in skärpan på ett visst objekt på bilden.
Ska till jakan nu och träffa AnnaMaria, Emelie och Zandra som är ute och går med Zandras ena hund, haha stackars den hunden som itne fick följa med! Sebbe stannar hemma hos mig.. vi lär ju bara gå runt och snacka om ingenting och det roar ju inte Sebbe, men han får skjutsa dit mig iallafall och sen får han gärna hämta mig också, mohaha. Han bjöd mig på middag idag förresten eftersom han ått en fetinglön den här månaden. När vi var i kista passade jag på att köpa väskan som jag spanade in igår, det var den sista som fanns kvar så det var en jäkla tur att jag åkte dit idag för att köpa den. Övrig information om väskan är att den luktar riktigt illa, det känns som om någon fjärtat i väskan och sen fort som satan dragit igen blixtlåset. Men det försvinner nog efter ett tag.. hoppas jag, den hänger iallafall på vädring på min brors cykel ute på balkongen.
Tänkte lägga upp några av bilderna jag tog idag men det får jag göra sen, men här är en iallafall... tror att det här är min favorit faktiskt.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0