Helgens planer

Skrivet 2008-05-16 @ 18:34:27
Äntligen fredag! Jag är så slut nu.. kändes som att hela kvällen igår gick åt till att göra en powerpoint presentation till svenska redovisningen som vi hade idag. Det där arbetet som jag gjorde med Melker.. eller melkers namn stod bara med på pappret och jag gjorde hela jobbet själv. KOm till skolan 20 minuter innan vi började för att förklara för honom vad han skulle säga på redovisningen. Sen i slutet på presentationen så stod det "SLUT! Ett arbete av Sandra och Melker, NV2B" och där strök jag faktiskt under mitt namn, eftersom jag hade gjort allt. Det tycke jag var roligt, han försökte radera det först men jag satte tillbaka det innan redovisningen, rätt ska vara rätt!
Nu är det bara två fullproppade pluggveckor kvar och sen ska det börja lugna ner sig inför avslutningen. Tack och lov så har vi studiedag på måndag så man får en extra dag att plugga hemma.
Imorgon ska jag till Sonya på middag och lite 18årsfest, har precis slagit in hennes present väldigt fint. Har pratat med de andra om deras presenter och det verkar som om hon ska få alkohol av rätt många, snacka om att någon kommer bli full. Men hon bor ute på ekerö och det är typ världens sämsta förbindelse mellan ekerö och tunnelbanenätet så det kanske blir en tidig kväll. Men isåfall hoppar jag av tunnelbanan hem lite tidigare och går på en annan 18årsfest. Tony i Malin och Sofias klass har också 18årsfest och han bjöd in mig idag och sa att jag skulle dra med mig Sebastian också. Haha det låter så konstigt när folk säger Sebastian eftersom jag, min kompisar och min familj säger Sebbe. Hur som helst så kommer det bli en partykväll och jag är taggad till max!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0